DergiPark logo
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş
DergiPark logo

Food Health and Technology Innovations

Cilt: 1 Sayı: 1, 4.03.2018

Yıl: 2018

Food Health and Technology Innovations

Araştırma Makalesi

0. Innovative Food Processing on Food Chemistry, Food Bioactive Composition and Public Health Nutrition

Özlem Tokuşoğlu

Sayfa : 1-9
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

. A New Low Calorie Sweetener D-Tagatose from Lactose in Cheese Whey as a Nutraceutical Value-Added Product

Osama Ibrahim

Sayfa : 11-28
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

. Agri-Food Chain Wastes and Food By-Products: Importance on NutriFood Chemistry and Anticarcinogenity

Özlem Tokuşoğlu

Sayfa : 29-33
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

. The Improving Quality and Shelf Life of Table Eggs

Özlem Tokuşoğlu , Gustavo Barbosa-cánovas

Sayfa : 34-63
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • FHTI Vol 1 No 1
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 4.03.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 2, 6.06.2018
    • Cilt: 1 Sayı: 3, 10.12.2018